Menu

Renovatie

Begint het aanzicht van uw pand langzaam minder te worden? Of begint de slijtage de tol te eisen? Dan is het misschien verstandig om over te gaan tot een renovatie. Wij bij Van Beek Montage B.V. hebben een groot aantal renovatie projecten voor grote bedrijven, maar ook voor kleine bedrijven en particulieren gedaan.

Slimme renovatiemogelijkheden

In overleg met u gaan we kijken of we het gebouw of pand duurzamer kunnen / mogen maken. Als u bijvoorbeeld veel gesloten ruimtes heeft met tegeltjes op de muur is het misschien een beter om te gaan kijken naar glazen wanden. Deze enorme glazen wanden maken het interieur veel lichter en houden daarnaast beter warmte vast. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld kijken naar betere isolatie en een betere lucht doorstroming. Het eindresultaat? Een gezonde en duurzame omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand / gebouw? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

De grote voordelen van renovatie

Maar wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van renoveren? Wij leggen het u graag uit.

  • Het gebouw / pand krijgt zijn oorspronkelijke uitstraling terug.
  • Renovatie is aanzienlijk goedkoper dan nieuwbouw.
  • Het gebouw wordt duurzamer gemaakt.

Van Beek Montage is de dak- en wandbeplating specialist

Wij zijn in staat om de meest uiteenlopende hallen, loodsen, schuren, kantoor- en bedrijfsgebouwen te voorzien van dak-en wandsystemen en isolatie naar uw wens. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt ons ook vrijblijvend bereiken op 06 – 23 89 72 38 of ga naar contact.

Ga naar contact